Introductie

Prime Sportbusiness werd in 2002 opgericht door Wessel Weezenberg. Daarvoor was hij acht jaar  jurist van de Federatie van Betaald Voetbal Organisaties, de werkgeversorganisatie van betaald voetbal clubs in Nederland en speelde betaald voetbal bij Feyenoord, Dordrecht en Excelsior.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam. Ons ervaren team biedt een totaalpakket van diensten aan spelers, trainers en clubs in het internationale professionele voetbal. Binnen onze complete loopbaanbegeleiding staat de sporter centraal. Randzaken worden op professionele en vertrouwde wijze uit handen genomen. Waar nodig werkt ons team samen met kwalitatief hoogwaardige partners op specialistische gebieden voor optimale ondersteuning.

De intermediairs van Prime Sportbusiness zijn in verschillende Europese landen geregistreerd. Zo houden wij controle over elke stap in zowel nationale als internationale transfers van spelers.

Ons dynamisch netwerk groeit elke dag en biedt voor elke sporter een pad naar zijn of haar persoonlijke top. Neem contact met ons op als u wilt weten wat Prime Sportbusiness voor u kan betekenen.