Thomas Verhaar wint 2 bronzen stieren

Thomas Verhaar is uitgeroepen tot beste speler van de eerste periode in de Jupiler League. De aanvaller van Sparta Rotterdam ontving daarnaast ook de Bronzen Stier voor de titel van topscorer.

Verhaar voert momenteel met acht doelpunten de topscorerslijst van de Jupiler League aan en werd zowel door de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek verkozen tot beste speler tot nu toe. De 27-jarige Rotterdammer speelde in 2013 nog voor de amateurs van VOC Rotterdam.

Verhaar kreeg de prijs donderdagavond uitgereikt door Piet de Visser tijdens het jaarlijkse Rood Witte Mannen Diner van de Rotterdamse club.

Patrick Poldervaart: 'Thomas was enorm trots dat hij de stieren kreeg uitgereikt door Piet de Visser tijdens het Rood Witte Mannen Diner. Tijdens het diner vond er ook een veiling plaats. Thomas bood de veilingmeester na de uitreiking spontaan 1 van zijn 2 stieren aan. De stier werd vervolgens voor 2.500,- euro geveild en de opbrengst gaat naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.'

Foto: Pro Shots & Carla Vos Fotografie