Koorman tekent bij Zwolle

Jarni Koorman heeft vandaag een contract voor 2 seizoenen getekend met PEC Zwolle. De talentvolle middenvelder is afkomstig van FC Twente.

Jarni Koorman: ,,Ik ben klaar voor een volgende stap voorwaarts en blij dat PEC Zwolle mij die kans nu heeft gegeven. Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik heel trots dat ik nu voor deze speciale club mag uitkomen. Tijdens de voorbereiding krijg ik de kans om te laten zien wat ik in mij heb. Daar ga ik natuurlijk vol voor. Maandag 25 juni is de eerste training. Die datum heb ik alvast met rood omcirkeld.”

Gerard Nijkamp: ,,Jarni is afkomstig vanuit de voetbalacademie van FC Twente en als club zijn we zeer verguld met zijn komst naar Zwolle. In Enschede heeft hij de afgelopen seizoenen een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Hier gaat hij in ieder geval de eerste drie weken van de voorbereiding meetrainen met de hoofdselectie.”

Jarni Koorman is de zoon van Marco Koorman, die in de jaren ’90 twee seizoenen in Zwolle speelde. Marco Koorman heeft zijn betaald voetbal carrière afgesloten in Zwolle, de club waar Jarni Koorman juist zijn  debuut in het betaalde voetbal wilt gaan maken.

Foto: PEC Zwolle Media