Guyon Fernandez van NAC naar Perth Glory

Guyon Fernandez heeft deze week een contract getekend bij Perth Glory in Australië nadat hij eerder deze maand al tot een akkoord was gekomen met de club uit de A-League.

Guyon Fernandez was transfervrij nadat hij het afgelopen half jaar voor NAC Breda is uitgekomen. De altijd productieve spits was ook bij NAC Breda weer op schot. In de 4 play-off wedstrijden scoorde hij maar liefst 3 keer. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de (internationale) clubs. Fernandez had afgelopen maand dan ook de keuze uit verschillende clubs. Na goed overleg met zijn partner Wenneke en management team Prime Sportbusiness, koos Fernandez ervoor om 'Down Under" te gaan.

Guyon Fernandez mocht van Perth Glory nog een week in Nederland blijven, waarna hij afgelopen week uiteindelijk met zijn gezin naar Australië is vertrokken. Fernandez is fantastisch ontvangen door de club en hij kijkt inmiddels dan ook reikhalzend uit naar het begin van de competitie.

Glory-coach Kenny Lowe is zeer content met zijn nieuwe aanwinst: "Ik ben er zeker van dat hij veel kwaliteit met zich meebrengt en een toegevoegde waarde zal zijn voor onze voorhoede."

Ook directeur Peter Filopoulos kan niet wachten om Fernandez in actie te zien. "We willen spelers aantrekken om het publiek enthousiast te krijgen en met Fernandez doen we dat. Ik weet zeker dat hij dit seizoen bij veel van onze fans een glimlach op het gezicht zal toveren."

Foto: Perth Glory Media