George Mells maakt indruk bij Adelaide United

George Mells maakt momenteel indruk bij Adelaide United in de Hyundai A-League. De talentvolle middenvelder maakte op 9 oktober 2015 zijn competitiedebuut tegen Melbourne Victory, nadat hij in de voorbereiding reeds zijn debuut had gemaakt in de oefenwedstrijd tegen Liverpool. De 'Reds' zijn inmiddels 13 wedstrijden ongeslagen en jagen op het clubrecord van 14 ongeslagen wedstrijden. 

Clubrecord

George Mells, dit seizoen eigenlijk nog onder 18 junior, zegt dat hij er alle vertrouwen in heeft dat Adelaide United een nieuw club record van 14 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag neer kan zetten in deze goede vorm.  Mells benadrukt tevens dat het krediet voor de 2e plek in de competitie moet worden gegeven aan de hele ploeg en technische staf. "De kans op een reeks van 14 ongeslagen westrijden is een ongelooflijke prestatie," zegt Mells. "Ik ben ervan overtuigd dat we blijven meedoen voor het kampioenschap en ik weet zeker dat de rest van het team er ook zo over denkt".

Overwinning op Wellington Phoenix

"Wellington Phoenix is in zeer goede vorm  en ze hebben ons vaker  verslagen in het verleden, dus we moeten er zeer scherp naar toe en onze goede vorm voortzetten". "We moeten alles geven om de overwinning tegen Wellington Phoenix binnen te halen en nog niet te veel denken aan het clubrecord en het kampioenschap."

Foto: Adelaide United Media