George Mells league winnaar met Adelaide United

George Mells is dit weekend league winnaar geworden met Adelaide United in de Hyundai A-League. De talenvolle middenvelder had met maar liefst 25 wedstrijden op slechts 18-jarige leeftijd een enorm aandeel in het kampioenschap.

Spannend weekend

Adelaide United begon het weekend op vrijdagavond tegen Melbourne City. In Melbourne werden 3 punten binnen gehaald. Concurrent Brisbane Roar kon dit niet bewerkstelligen toen zij het een dag later -ook in Melbourne- opnamen tegen Melbourne Victory. Door een gelijkspel kon Adelaide United zich zaterdagavond bekronen tot league kampioen. Over 2 weken beginnen de play offs waarin Adelaide United instroomt in de halve finales

Mooi seizoen

George Mells werd deze zomer binnen gehaald als een grote speler nadat hij Australie jaren geleden verliet om voor Chelsea FC en Southampton FC uit te komen. Voordat hij terug keerde was hij op stage bij Feyenoord. De Rotterdammers besloten echter om Mells geen contractaanbieding te doen. Bij Adelaide United werd Mells direct toegevoegd aan de A-selectie. In augustus maakte hij een indrukwekkend debuut tegen Manchester City tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Prime Sportbusiness feliciteert George Mells met zijn eerste league kampioenschap en hoopt dat er nog vele zullen volgen!

Foto: Adelaide United Media