Eerste training Feyenoord seizoen 2014/2015

De selectie van Feyenoord heeft woensdag onder belangstelling van duizenden supporters de eerste training van het seizoen 2014-2015 afgewerkt in de kuip. Voor het legioen was de training onder meer een eerste kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer Fred Rutten, die welkom werd geheten met een speciaal spandoek en verschillende spreekkoren. Bovendien viel hem bij het voorstellen van de spelers en de technische staf door speaker Peter Houtman een luid applaus ten deel.

Rutten had bij zijn eerste oefensessie als trainer van Feyenoord de beschikking over twintig spelers. Naast de vijf spelers die met het Nederlands elftal deelnemen aan het WK (Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Jordy Clasie en Terence Kongolo), ontbraken ook Tonny Vilhena, Sven van Beek en Jean-Paul Boëtius. De drie hebben nog tot en met komend weekend vakantie, omdat zij in mei nog in actie kwamen met Jong Oranje.

Prime Sportbusiness heeft dit seizoen 3 cliënten in de eerste selectie van Feyenoord. Naast aanvoerder Jordy Clasie zijn Wessel Dammers en Rodny Lopes Cabral vanuit de jeugdopleding doorgestroomd naar het eerste elftal. Rodny Lopes Cabral trainde vanwege een blessure individueel binnen.

Wessel Dammers was blij dat het seizoen weer is begonnen: " Dit is waar ik heel de zomervakantie naar heb uitgekeken". "Dat we de eerste training van het seizoen te mogen afwerken voor dit geweldige publiek in de kuip en in dit prachtige nieuwe shirt, geeft me nog meer motivatie", aldus Wessel Dammers tegenover Prime Sportbusiness