Dammers en Lopes Cabral onthaald in de kuip

Het traditionele hoogtepunt van de Open Dag van Feyenoord is uiteraard de landing van de helikopter op de middenstip. Terwijl meer dan 40.000 supporters verwachtingsvol de hemel afspeurden, scheerde het goedgevulde toestel voor het eerst over De Kuip. Nadat die uiteindelijk veilig met alle wielen op het heilige gras was geland, stapten Prime Sportbusiness cliënten Wessel Dammers en Rodny Lopes Cabral, tezamen met de andere nieuwelingen, uit onder een luid applaus.

‘Het was een geweldige ervaring om in de helikopter te zitten’, vertelde Wessel Dammers aan Prime Sportbusiness na afloop van de Open Dag. ‘Hier kijk je als speler van Feyenoord naar uit, het welkom van de supporters is onbeschrijfelijk’.

Ook voor Rodny Lopes Cabral was het een geweldige ervaring. Nadat hij deze week goede stappen in zijn revalidatie had gemaakt, keek hij al heel de week uit naar deze speciale dag. ‘Het moment dat de rood-wit gekleurde Kuip in zicht komt vanuit de helicopter is geweldig’ zei Rodny Lopes Cabral na afloop tegenover Prime Sportbusiness. ‘Het moment van uitstappen bezorgde mij kippenvel, hier keek ik als jongen uit de jeugdopleiding al zo lang naar uit’.

Prime Sportbusiness cliënten Jordy Clasie en Bram van Eijk namen ook deel aan de Open Dag. Clasie had voor de supporters een video boodschap ingesproken. Van Eijk nam met het nieuwe onder 19 elftal deel aan een demonstratie training in De Kuip.