Bart Schenkeveld maakt transfer naar Melbourne City

Bart Schenkeveld zet zijn carrière definitief voort in Australië. De 25-jarige verdediger heeft vanmorgen zijn handtekening gezet onder een 2 jarig contract tot medio 2019. 

Bart Schenkeveld kwam vorige week reeds tot een mondeling akkoord, maar was nog in afwachting op de uitslag van de medische keuring. De medische keuring vond vorige week vrijdag plaats in Manchester op de 'training ground' van Machester City. Melbourne City is immers onderdeel van de City Group.

Vrijdagavond vloog Bart, na ontvangst van een positieve uitslag op de keuring, naar Australië waar hij uiteindelijk vanmorgen zijn handtekening zette onder zijn nieuwe contract.

Bart is enorm blij met deze stap in zijn carrière : "Ik ben enorm trots dat ik mijzelf vanaf vandaag een Melbourne City speler mag noemen.  Het is een grote stap naar een ander land in een ander continent. De ambitie van de club sprak mij erg aan. Ik kan niet wachten om te beginnen, mijn teamgenoten te ontmoeten en mijn steentje bij te dragen een een fantastisch seizoen', aldus Bart Schenkeved op de website van Melbourne City.

Foto: Melbourne City Media