Commerciële begeleiding


Prime Sportbusiness verzorgt de marketingactiviteiten van de bij haar aangesloten sporters. Wij zijn telkens op zoek naar de perfecte match met partijen uit het bedrijfsleven of commerciele organisaties en het ontwikkelen van concepten, waarbij zowel de persoonlijkheid van de sporter als de belangen van derde partijen het best tot hun recht komen.

Een goede begeleding van de sporter is hierbij van absoluut belang. De sporter is eigenaar van zijn eigen portretrecht en kan dit recht slechts onder strikte voorwaarden c.q. constructies aan derden overdragen. Prime Sportbusiness zal hierin de sporter adviseren en namens hem onderhandelen. Ook zorgen wij voor de bescherming van de portretrechten van onze sporters.

Daarnaast is in deze tijd de social media van de sporter ook erg belangrijk geworden. Hierin kunnen wij ook een belangrijke rol vervullen.

Op ons kantoor krijgen wij ook regelmatig  persaanvragen en aanvragen voor overige media-activiteiten binnen, die wij vervolgens volledig begeleiden, zodat de sporter niet voor ongewenste verassingen komt te staan.